Viiniklubi

Palvelut | Tapahtumat

Hyvinkään viiniklubi

Hyvinkään viiniklubin tavoitteena on lisätä tietoutta viini- ja ruokakulttuurista järjestämällä erilaisia tastingeja, illallisia sekä ruoka- ja viinivierailuja. Viiniklubi laajentaa ja syventää yleistä tietoutta viineistä järjestämällä jäsenilleen myös luentotilaisuuksia ja koulutusta.

Vuonna 2010 perustetulla klubilla on tällä hetkellä jo lähes 400 jäsentä. Tastingeja järjestetään 4–5 kertaa vuodessa. Suosituimpia tapahtumia ovat teema-illat, kuten ”Osterit ja viini”, ”Espanja-tasting ja tapaspöytä”, ”Bordeaux´n huippuviinit ja ranskalainen illallinen”. Viiniklubilla nautitaan laadukkaiden viinien seurana herkullisia teemaan sopivia illallisia.

Viiniklubin illat ovat rentoja ja mukavia tilaisuuksia, joihin tullaan kauempaakin tutustumaan eurooppalaiseen ruoka- ja juomakulttuuriin sekä laatuviinien maailmaan. Klubi on kaikille avoin ja siihen liittyminen on maksutonta, maksat vain niistä tastingeista joihin haluat osallistua. Tule mukaan jäseneksi ja osallistu suosittuihin tasting-iltoihimme!

Jäseneksi liittyminen on helppoa – voit joko lähettää meille sähköpostia tai liittyä Facebookissa Hyvinkään Viiniklubi-nimiseen ryhmään. Tapahtumista ja tastingeista tiedotetaan Facebookissa sekä nettisivuillamme!

01

Elämyksiä

Teemaillat ja -tastingit, kuten 

  • osterit ja viini
  • Espanja-tasting ja tapaspöytä
  • Bordeaux´n huippuviinit ja ranskalainen illallinen.

02

Tietoutta

Viiniklubi järjestää ruoka- ja viinivierailuja, esimerkiksi Kolatun juustotilalle.

03

Tunnelmaa

Viiniklubi edustaa eurooppalaista ruoka- ja juomakulttuuria parhaimmillaan ja opastaa laatuviinien maailmaan.

Tule mukaan makumatkalle 
huippuviinien ja hyvän ruoan 
maailmaan!