Palvelut

Viiniä ja ruokaa – elämyksiä kaikille aisteille

TrèsBon-palvelut tarjoaa monipuolisen kattauksen makujen maailmaan:

  • Ruoka- ja viinitastingit
  • Kokkauskurssit
  • Sommelier-hovimestaripalvelu
  • Juhlien järjestäminen
  • Ammattilaistalli

Tastingit

Räätälöidyt viini- ja ruokatastingit valmistellaan asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Makujen taidokas yhdistäminen on tastingeissa pääosassa. Näistä koulutustilaisuuksista on vakavamielinen pönötys ja kalvosulkeiset kaukana.

Ammattilaisten matkassa on helppo nauttia ja inspiroitua kokeilemaan myös jotain uutta! Rennot tastingit sopivat niin firmojen tilaisuuksiin kuin vaikkapa ohjelmanumeroksi syntymäpäivillekin. Elämys voidaan järjestää työpaikoilla, juhlapaikassa tai esimerkiksi asiakkaan kotona… sen mukaan, mikä tuntuu sopivimmalta. Hyvinkään kaupungintalon aula sekä Kahvila Donner ovat mahdollisuuksien mukaan myös käytettävissä. Aulassa voidaan järjestää juhlat isollekin väelle.

Saatavana on myös valmiita paketteja, esimerkiksi: Riedeltastingit, samppanja-kuohuviinitasting, ruoan- ja viinin yhdistäminen, osterit ja viini, juustot ja viini. Tasting voidaan myös rakentaa valitun menun mukaisesti, jolloin jokaisen ruokalajin yhteydessä tarjotaan siihen sopiva viini.

Parhaimmillaan viini- ja ruokatasting on elämysmatka kaikille aisteille hyvässä seurassa.

Laadukkaat viinit maistellaan yhdessä ruuan kanssa tai sellaisenaan. Viinitastingiin tulee varata aikaa kaksi tuntia, yhdistettyyn viini-ruokatastingiin kolme tuntia ja viinitastingiin illallisineen neljä tuntia.

Esimerkkejä tastingeista

Maistetaan neljä erilaista viiniä sekä konjakki Riedel-laseista sekä verrataan ns. peruslaseihin. Riedel-tastingin ideana on saada lasit korostamaan viinien parhaita ominaisuuksia sekä hakea harmoniaa lasien ja viinien kesken. Tasapaino, keveys ja laatu ovat avainsanoja. Viiniasiantuntijat pitävät viinilasin merkitystä viinin nauttimisessa yhtä tärkeänä kuin viinin tarjoilulämpötilaa. 

Maistetaan eri kuohuviinejä ja samppanjoita. Käydään läpi kuohuviinin ja samppanjan erot sekä molempien valmistusmenetelmät. Sukelletaan yhdessä samppanjan ylelliseen makumaailmaan ja historiaan!

Tasting sisältää viisi erilaista viiniä ja neljä erityyppistä juustoa. Maistelemme ensin viinit läpi sekä käymme läpi yleistä tietoa rypäleistä ja alueista. Lopuksi juuston ja viinin yhteensovittaminen. 

Varaa aikaa makumatkalle

0 h
Viinitasting
0 h
Viini-/ruokatasting
0 h
viinitasting + illallinen

Ammattilaistalli

Etsitkö kulinaristista elämystä, joka sopisi työporukan illanviettoon tai syntymäpäivien ohjelmanumeroksi? Haluaisitko teille pikkujouluihin ammattilaisen vetämää tastingia tai kokkauskurssin mieleisen teeman parissa? Mielitkö viedä sydänkäpysi unohtumattomalle yksityisillalliselle vaikka omana kotiinne tai valmiiksi suunnitelulle unelmalomalle Ranskan maaseudulle?

Ammattilaistalli-palvelumme on suunniteltu edellä mainitun kaltaisia tilanteita varten: Kauttamme löydät huippukokit, keittiömestarit, viinialan huippuosaajat ja muut kulinarismin pitkän linjan ammattilaiset, joiden osaamiseen ja palvelun laatuun voit luottaa.

Kun sinulla on mielessäsi erityinen toive tai vaikkapa vain osallistujamäärä päivämäärineen voimme auttaa sinua löytämään toiveitanne vastaavan ammattilaisen ja auttaa suunnittelemaan tilaisuuden, jota muistellaan lämmöllä vielä vuosia myöhemmin.

Kerro toiveesi, ajatuksesi tai anna meille vapaat kädet ehdottaa jotain aivan uudenlaista näkökulmaa juuri teidän yhteistä tapahtumaanne ajatellen. Kun sinulla on tiedossasi päivämäärä ja osallistujat – meiltä löydät sille tekijän!

Kokkauskurssit

Teemamenuina ovat valittavissa  Italia, Ranska ja Espanja. Valittu menu valmistetaan ammattilaisten opastuksella Kahvila Donnerin keittiössä. Illalliseen kuuluu myös viinitasting menulle valituille viineillä. Hauskaa ajanvietettä yhdessä!

Sommelier-hovimestaripalvelu

TrèsBon-palveluiden laadukas, ravintolatason sommelier tai hovimestari koti- tai yritysjuhliin ja muihin tapahtumiin.

Torille!

Suuren suosion saanut TORILLE!- hanke jatkuu kesällä 2022.

Joukko hyvinkääläisiä ravintoloitsijoita erinomaisine tarjoiluineen vastaa Hyvinkään toriterassin tarjonnasta myös vuonna 2022! Toriterassin ruoka- ja juomatarjoilussa mukana kesällä 2022 ovat muun muassa TrèsBon-palveluiden Franks Bar, Ravintola Medicin Man, Hyvinkään Oma Panimo sekä Salonkiravintola Neilikka. Toriterassi on food court -henkinen yhtenäinen anniskelualue, eli voit hakea juomia ja ruokia miltä tahansa kojulta ja nauttia sen missä tahansa alueen pöydässä.

Terassilla järjestetään kesän mittaan myös useita tapahtumia! Ajantasaiset tapahtumatiedot löydät parhaiten Facebookista sekä Hyvinkään kaupungin tapahtumakalenterista sekä Trèsbon palveluiden verkkosivuilta.