TrèsBon – kaikki hyvin

trèsbon-palvelut

Kulinarismi kuuluu kaikille

TrèsBon-palvelut on syntynyt perustajiensa intohimosta hyvään ruokaan ja viiniin. TrèsBon-palvelut tarjoaa laadukkaita matalan kynnyksen palveluja – viinitastingeja, sommelier-hovimestaripalveluja, tapahtumia ja elämyksiä, niin uusille ja vanhoille harrastajille kuin ammattilaisillekin. Pitkän kokemuksen ja vankan osaamisen myötä TrèsBon-palvelut vastaavat myös kokeneempien pro-tason harrastajien ja ammattilaisten toiveisiin.

Tekijät

Marjut + Jari = TrèsBon

TrèsBon-palvelut on aviopari Marjut Hartikaisen ja Jari Koiksniemen yhteinen yritys, joka toimii Hyvinkäällä. Nämä kaksi kulinaristia tapasivat vuonna 2006 Chateau Carsinin sadonkorjuussa ja ovat siitä asti työskennelleet yhdessä.

”Viini ja ruoka ovat meille elämäntapa: nautinnon ja mielihyvän lähde. Arvostamme valtavasti viini- ja ravintola-alan käsityöläisiä, jotka innovoivat jatkuvasti uusia makuja, kokemuksia ja elämyksiä. Haluamme tarjota myös asiakkaillemme nautinnollisia elämyksiä ruuan ja viinin parissa.”

Sommelier- ja ravintolakokin palvelut

Marjut Hartikainen

Kokenut ravintola-alan monialaosaaja on ollut alalla jo yli 20 vuotta. Ravintolakokiksi, restonomiksi ja viinimestariksi kouluttautunut Marjut on työskennellyt Suomen lisäksi myös Ranskassa ja Irlannissa. Luonteeltaan jämpti ja reipas Marjut saa asiat tapahtumaan niin keittiössä kuin salin puolellakin. Marjutin annoksissa näkyy klassinen tyyli ja rennon räväkkä kokeileva asenne samalla lautasella.

Rakkaus Ranskaan syttyi 1990-luvun lopulla työkomennuksella Honfleurissa ja Pariisissa. Syksyllä 2006 Marjut tapasi nykyisen aviomiehensä ja nykyisen yhtiökumppaninsa Jarin Chateau Carsinin viinitilalla.

Vapaa-aikaa Marjut viettää mieluusti hyvien kirjojen ja musiikin parissa sekä tietysti nauttii laadukkaista viineistä ja ruuasta. Hedonistisia nautintoja tasapainottaa kuntosaliharjoittelu.

Marjutin erikoisosaamisalaa Trésbon-palveluissa ovat sommelier-hovimestaripalvelut ja ravintolakokin palvelut.

IMG_5776.jpg

Tastingit

Jari Koiksniemi

Pitkän linjan viinintuntija aloitti uransa yli 30 vuotta sitten Torniossa. Intohimoinen viinien opiskelu vei Jarin Ranskaan, missä hän työskenteli yli 15 vuoden ajan viinitilan sekatyöläisenä Chateau Carsinilla. Viinitilallinen Juha Berglund onkin Jarin mentori ja useiden kasvukausien mittainen työskentely tilalla on mahdollistanut erityislaatuisen työkokemuksen viinin valmistuksesta. Historian harrastajana Jari kokee Bordeaux’n eli Burdigalan kaikupohjana ja linkkinä antiikin aikoihin.

Jarille viini ja ruoka ovat elämänfilosofiaa, tärkeitä nautinnon ja mielihyvän lähteitä, joissa yhdistyy kulttuurillisia ja historiallisia kerrostumia, perinteitä.

Vapaa-ajallaan Jari viihtyy lukemisen, musiikin, elokuvien ja potkunyrkkeilyn pyörteissä.

Jarin erikoisosaamisalaa Trèsbon-palveluissa on tasting-tilaisuuksien vetäminen.

sante_posa.png