Bar TrèsBon

Wine, drinks, beer and food

Hyvinkään kauppatorilla sijaitseva kesäravintola Bar TrèsBon osa osa TORILLE!-kokonaisuutta, jonka yhteisterassilta löytyy 300 asiakaspaikkaa. Bar TrèsBonin konseptiterassilla on street food -tyylisiä ruoka-annoksia, mietoja alkoholijuomia, juomasekoituksia. Viinit ovat erityisosaamistamme. Toriterassi on food court -hengessä yhtenäistä anniskelualuetta, eli voit hakea juomia ja ruokia miltä tahansa kojulta ja nauttia ne missä tahansa alueen pöydässä.

Tervetuloa torille!

TORILLE!-hanke on Hyvinkään kaupunkiyhdistyksen, Hyvinkään kaupungin ja hyvinkääläisten yrittäjien yhteinen hanke, jonka on mahdollistanut Uudenmaan liiton myöntämä kaksivuotinen UKKE-rahoitus.

 

 

AUKIOLOAJAT
Toriterassi avautui Hyvinkään torilla to 25.5.2022 ja on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 12.00 alkaen. Toimijat saattavat avata kojunsa myös muina aikoina, erityisesti aurinkoisella säällä. Kannattaa siis seurata terassin Facebook- ja Instagram-sivuja tai piipahtaa ex tempore koettamaan onnea! Toriterassi on avoinna toukokuun lopusta heinäkuun loppuun.

 

MENU
Painettuja menuja ei ole tiedossa, koska tarjonta vaihtelee päivän, sesongin, Hyvinkään torilla myytävien tuotteiden, tulevien teemaviikkojen ja tapahtumien sekä yrittäjien fiiliksen mukaan. Myös toimijat saattavat vaihtua, lisääntyä tai olla paikalla miten sattuu. Siispä paras konsti tutustua valikoimiin on sujahtaa terassin sykkeeseen ja kierrellä kontteja – kuten ulkomailla ikään! Voit myös kysyä tarjonnasta keneltä tahansa TORILLE!-paitaan pukeutuneelta henkilöltä.

 

 

IKÄRAJAT
TORILLE! ovat kernaasti tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat! Anniskelun myötä toriterassilla on aktiivista ikärajavalvontaa ja sen myötä myös rajoituksia kellonajan tai tapahtuman mukaan.

 

TAPAHTUMAT
Terassilla järjestetään kesän mittaan myös useita tapahtumia! Ajantasaiset tapahtumatiedot löydät parhaiten Facebookista sekä Hyvinkään kaupungin tapahtumakalenterista.

 

MUKAVUUSLAITOKSET
Siisti WC-kontti sijaitsee aivan toriterassin vieressä. Porrastreeniä halajavat voivat halutessaan käyttää myös torin parkkihallin WC-tiloja. Kulku ulkokautta.

 

KOIRAT
Jos koirallesi on ok tulla terassille, on se meillekin! Tarjoilu pelaa myös heille – kysy kojuista päivän vesivalikoimasta.

 

TUPAKOINTI
Sauhuttelu on sallittu sille osoitetulla paikalla.