Kuka: Michelin-tähdillä palkittu huippukokki ja lasinpuhaltaja Markus Aremo
Milloin ja missä: 18.3.2023 Hyvinkään kaupungintalon aulassa
Aika:
klo 16.00 Markus Aremon lasinäyttelyn avajaiset, tarinoita, viiniä ja vinyylimusiikkia.
klo 18.00 illallinen … jonka jälkeen lisää viiniä ja musiikkia, yhdessäoloa.
Musiikki: DJ Pepe soittaa vinyylejä koko tilaisuuden ajan
.
.
Lauantaina 18.3. Hyvinkään kaupungintalon täyttää elinvoimainen ruoka, loistavat viinit ja soljuva vinyylimusiikki. Hyvinkäälle saapuu keittiömestari ja lasinpuhaltaja, kahdesti Michelin-tähdillä palkittu Markus Aremo.

Neljä vuotta sitten Markus aloitti lasinpuhalluksen opinnot Nuutajärven lasikylässä. Markuksen sanoin: ”Lasihytissä on samoja elementtejä kuin kiireisessä keittiössä – intohimo, keskittyminen ja kuumuus”.
Tulevaisuudessa mestari Aremo haluaa yhdistää ruoan ja lasin. Lasiesineissä hän hakee vaikutteita ruokamaailmasta. Markus on Nuutajärvellä toimivan lasikomppanian jäsen.
Päivän viinit on valinnut vuoden 2022 sommelierin sm-kultamitalisti Antero Niemiaho. Markuksen kanssa keittiössä työskentelee Hyvinkään oma mies, useissa laaturavintoloissa ansioitunut Valte Verneri Iivonen. Tunnelmasta ja levymusiikista vastaa Hyvinkääläinen High Four Productionsin Pepe Manninen alias DJ PEPE!
.
.
”Yhden illan näyttely”
Alkumalja ja snacks
Tutustuminen Markus Aremon lasiesineisiin keittiömestarin johdolla.
Menu
• Sokerisuolattua siikaa, mustaherukoita ja misokreemiä
• Hummerikeittoa ja pastiskermaa
• Tryffelimakkara, voissa paistettua omenaa ja rucolaa
• Laidun Herefordin häränfileetä- ja rintaa, timjamikastiketta
• Creme Caramel, mehustettuja mansikoita, mangoa ja sitruunaruohosorbettia
Menu 75,00 €
Viinipaketti 60,00 €
Viinipaketti sisältää alkumaljan ja viisi viiniä. Valitut viinit tulevat italiasta, saksasta, ranskasta, espanjasta ja unkarista.
.
.
Ilmoittautumiset: info@tresbonpalvelut.fi
Illallinen maksetaan etukäteen, laskutustiedot ilmoittautumisen yhteydessä.
Nautinnollista matkaa toivottavat Trèsbon-palveluiden Marjut ja Jari!
